Bamboo ajándékkártya 

Kényeztesse barátait, családtagjait néhány óra luxus törődéssel.
A Bamboo ajándékutalvány bármilyen kezelésre és értékben ajándékcsomagolással igényelhető. Az ajándékkártya beváltható a Bamboo Nail Spa-ban a vásárlástól számított fél éven belül.

 

Spa szolgáltatás uraknak

Bár minden szolgáltatásunk hölgyek és urak számára egyaránt elérhető tudjuk, hogy férfi vendégeink igényei speciálisak, ezért számukra különleges szolgáltatáscsomagot alakítottunk ki, ez az “Basic manikűr-pedikűr”. A széles illatválasztékból a frissítő See Moss & Eucalyptus, Black Tea, Turkish Mocha, vagy a diszkrét Green Tea illatokat ajánlunk. Az exkluzív, letisztult spa környezetet pedig úgy alakítottuk ki, hogy férfi vendégeink is otthonosan érezzék magukat.

 

Bamboo Party szolgáltatások

Egy születésnap, házassági évforduló, kisbaba születése, leánybúcsú, stb. megünneplésének tökéletes módja a pihenés, beszélgetés a barátokkal, miközben kezét és lábát aromaterápiás masszázzsal és tökéletes ápolással kényeztetjük.

A Bamboo Nail Spa ideális helyszín akkor is, ha egyszerűen csak kikapcsolódásra vágyik a barátnőkkel, családtagokkal.

A különleges hangulathoz minden résztvevőnek egy pohár pezsgőt kínálunk ajándékba.

A Spa privát is kibérelhető, időpontegyeztetéshez és bővebb információért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a 436-0391 telefonszámon.

 

Kis Hercegnő (Little Princess)

Kislányát is magával hozhatja egy kezelésre, 12 év alatti gyerekeknek összeállítottunk egy speciális csomagot.

  • Mobil: +36306064141
Copyright ©2009. Bamboo Nail Spa | Design: pixelfactory.hu